U-13 Takımımızdan Anlamlı Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Spor U-13 Takımı, askeri şehitlik mezarlığını ziyaret ederek hem şehitlerimiz için hem de Afrin’de savaşan askerlerimiz için dua ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyespor alt yapısı sosyal aktivitelere de büyük önem veriyor. Manisa Büyükşehir Belediye Spor U-13 Takımı, askeri şehitlik mezarlığını ziyaret ederek şehitlerimiz ve Afrin’de savaşan askerlerimiz için dua ettiler. Askeri şehitlik mezarlığına giderek hem dua eden hem de karanfil bırakan Manisa Büyükşehir Belediyespor U-13 Takımının genç futbolcuları oldukça duygu dolu anlar yaşadılar.
Nalbantlar, “ Büyük Önem Veriyoruz” 
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un alt yapısında sadece skora odaklı bir yapılanmanın olmadığını söyleyen Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, “ Şu anda çok hassas bir dönemdeyiz. Afrin’de devam eden operasyonlarda kalbimizle ve duamızla Mehmetçiğimizin yanındayız.  Alt yapımızda forma giyen futbolcularımız ve görev yapan antrenörlerimizle birlikte Manisa’da bulunan askeri şehitlik mezarlığına giderek şehitlerimiz  ve Afrin’de savaşan askerlerimiz için dua ettik, karanfil bıraktık. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak sosyal aktivitelerinde içerisinde yer alıyoruz. Bu tür sosyal aktivitelere değer veriyoruz” diye konuştu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir