Futbol Takımımız Günü Çift Antrenmanla Geçirdi

Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan maçta Erbaaspor ile Mümin Özskasap Spor Tesisleri’nde kozlarını paylaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar dün yapılan çift antrenman ile sürdü.  Yeşil Beyazlı temsilcimizde sakatlığı nedeniyle Ofspor maçında da forma giyemeyen Ufukhan Bayraktar ise düz koşu ve dayanıklılık antrenmanlarında yer alıyor.
TFF 3. Lig 1. Grupta hafta sonunu Ofspor galibiyetiyle kapatan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da  Pazar günü  Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan Erbaaspor maçının hazırlıkları Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde galibiyet parolasıyla devam ediyor. Bu sabah 50 dakika süren antrenmanda ısınma ve çabukluk çalışması yapan Yeşil Beyazlı ekipte hazırlıklar akşam 17.00’de başlayan antrenman ile devam etti.

Pas Çalışması ve Dar Alanda Oyun Ağırlıklı Geçti 
Sabah antrenmanında ısınma ve çabukluk çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un akşam antrenmanı ise ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda oyun ile antrenman sona erdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sakatlığı nedeniyle hafta sonunda oynanan Ofspor maçında da takımda ki yerini alamayan Ufukhan Bayraktar ise düz koşu ve dayanıklılık çalışmasında takımla birlikte çalıştı. Bugünü çift antrenmanla tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yarın yapacağı tek antrenmanla Erbaaspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir