Dev Adamlar Telafi Peşinde

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Final Spor’a mağlup olarak 6 hafta aradan sonra yenilgiyle tanışan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, yarın saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda konuk edeceği Tenis Eskrim Dağcılık maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman tamamladı.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde B Grubunda ter döken ve üst üste aldığı 6 galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Final Spor’a mağlup olarak bu seriyi bozan Dev Adamlarımız yarın saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda konuk edeceği Tenis Eskrim Dağcılık maçına odaklandı. Baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde bugün, maçın oynanacağı Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı teknik ve taktik antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayan yeşil beyazlı ekipte eksik bulunmuyor.

Cabadak Dikkatli Olmaları Konusunda Uyardı

Bugün,  Atatürk Spor Salonu’nda yapılan teknik ve taktik çalışmasında sporcularını uyaran baş antrenör Ceyhun Cabadak, “ Rakibimizin sıralamada ki yeri kimseyi yanıltmasın. Ligin en iyi basketbol oynayan takımlarından birine karşı mücadele vereceğiz. İlk maçta salondan 4 sayı farkla 75-71 galip ayrılmıştık. Oyun disiplinine sadık kalmalıyız” ifadelerini kullandı.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir