Tevfik Lav Unutulmadı

Manisaspor’un eski teknik direktörlerinden  Tevfik Lav, ölümünün 14. yılında sevenleri tarafından anıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu, teknik direktör Levent Devrim, Kulüp Genel Müdürü Alpaslan Kaya, alt yapı hocaları ve sporcuları merhum Tevfik Lav adına dökülen lokma hayrına katıldılar.

Konyaspor’u çalıştırdığı dönemde Manisa’ya gelirken, 4 Nisan 2004’te geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden, Manisa futbolunun yetiştirdiği önemli teknik adamlardan Tevfik Lav, ölümünün 14. yılında anıldı. Manisa’nın sevilen esnaflarından ve Tevfik Lav’ın yakın dostlarından biri olan Servet Bedir tarafından dökülen lokma hayrına, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu, teknik direktör Levent Devrim,  Kulüp Genel Müdürü Alpaslan Kaya,  merhum Tevfik Lav’ın eşi  Vecihe Lav, altyapı hocaları ve altyapıda forma giyen genç futbolcular ile çok sayıda seveni katıldı.
Aktan, “ Yaşasaydı Türk Futboluna Damga Vuracak Bir Teknik Adam Olacaktı” 
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, “ Hocamızın aramızdan ayrılalı 14 yıl oldu. Biz hocamızın acısını dün gibi yaşıyoruz. Bugün aramızda olsaydı eminim Türk futboluna damga vuracak bir teknik adam olacaktı.  Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak Servet kardeşimiz tarafından dökülen lokma hayrına katıldık.  Manisa sporunun yetiştirdiği önemli spor adamlarından biri olan Tevfik Lav hocamızı bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir