Şampiyonluk Yolunda Dev Adamlarımızla El Ele Yürek Yüreğe Olalım

Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Boluspor’u 71-54 mağlup ederek şampiyonluk şarkılarını söylemeye başlayan ve puanını 17’ye çıkaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şimdi hedef Cumartesi günü saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak olan Fethiye Belediye maçını kazanarak bir engeli daha aşmak. Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, “ Cumartesi günü saat 15.00’de başlayacak olan Fethiye Belediye maçına tüm Manisalıları bekliyoruz. Bu maçı kazanarak hem ilk maçın rövanşını almak hem de şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde final grubu maçlarında da fırtına gibi esen 17 puanlı lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’da her geçen hafta alınan başarılı sonuçların ardından şampiyonluk yolunda da umutlar artmaya başladı. Şampiyonluk yolunda bir hayli umutlu olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da kentin kenetlenmesi şampiyonluk yolunda oldukça önemli olan Fethiye Belediyespor maçı öncesinde büyük önem taşırken, belki de şampiyonluktan geçen yol el ele vermekten geçecek.

Şıktaşlı, “Kol Kola, Yürek Yüreğe Vermeliyiz”

Final grubu maçlarında ikinci yarıya 2’de 2 yaparak başlamanın sevincini yaşadıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, “ Manisa için, Manisa Büyükşehir Belediyespor için el ele verip desteği arttırmamız gerekir. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yarınlarda daha güçlü ve daha iddialı olması adına el ele, kol kola vererek Fethiye Belediye maçında da takımımıza tam destek olmamız gerekiyor. Gencinden yaşlısına, emeklisinden kadınına kadar yeşil beyaz sevdamızla kol kola, yürek yüreğe vermeliyiz” diye konuştu.

“Mükemmel Bir Hava Yakaladık, Şampiyonluğa İnandık”

Takım olarak mükemmel bir hava yakaladıklarını sözlerine ekleyen asbaşkan Orkun Şıktaşlı, “ Üst üste iki maçımızı kendi evimizde oynayacak olmamız bizim için büyük avantajdı. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bolu engelini kayıpsız geçtik. Fethiye Belediye maçında tribün desteği bizim için büyük önem taşıyor. Şu anda tamamen Fethiye maçına odaklandık. Maç maç düşünen bir takımız. ‘ En önemli maç önümüzdeki maç’ düşüncemiz şampiyonluğumuzu garantileyene kadar devam edecek. Her maç bizim için final niteliği taşıyor. Cumartesi günü kendi evimizde karşılaşacağımız Fethiye Belediye kazandığımız takdirde bir üst lige çıkma yolunda büyük avantaj yakalayacağız. Bu maçta taraftarlarımızı da büyük iş düşüyor. Şampiyonluk yolunda belirleyici olacak bu maçı da kazanmak istiyoruz.  Potada şampiyonluk inancımız her geçen gün artıyor.  Şampiyonluğun formülü kent olarak takımı uğruna bir arada olmaktan geçiyor. Tüm basketbol severleri tribünlere bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir