Bir Milli Gururda Okçuluk Branşından

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulunun büyük destek verdiği sporcular Manisa’mızın ve kulübümüzün gururu olmaya devam ediyorlar. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da son olarak okçuluk branşından Caner Türkkan, milli takıma seçilmeyi başararak göğsümüzü kabarttı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir milli gururda okçuluk branşında  yaşandı. 2-6 Mayıs tarihlerinde yapılan 2018 Gençlik Kupası Milli Takım seçme baraj puanını geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Caner Türkkan, 31 Mayıs’ta başlayan Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonasında yerini garantileyerek 1’inci sıradan 26 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan’ın Patras şehrinde yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonası’nda milli takıma seçilerek ülkemizi, kulübümüzü ve Manisa’mızı  temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Duygu Yardımcıoğlu yönetiminde iki yıldır düzenli ve programlı çalışan Caner Türkkan, Yunanistan’dan iyi bir derece ile döneceğini söyledi.

Kadayıfçılar, “ Yine Büyük Bir Gurur Duyduk”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Okçuluk Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, okçuluk branşında Caner Türkkan’ın milli takıma seçilmesinin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “ Sporun içinden gelen, spora ve sporcuya büyük destek veren bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün üzerine titrediği sporcularımız çeşitli branşlarda milli takıma seçilerek kendilerine verdiğimiz desteği karşılıksız bırakmıyorlar. Caner Türkkan kardeşimizi de başarısından dolayı kutluyoruz” diye konuştu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir