“Bay Şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzda İddialı”

Profesyonel futbol kariyerine şu ana kadar toplam 5 şampiyonluk sığdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Fatih Gül, Afyon kampında yaptığı açıklamada, “ İnşallah 6’ıncı şampiyonluğumu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yaşayacağım. Ben, Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gelmeyi daha geçtiğimiz sezon bitmeden kafama koymuştum. Manisa Büyükşehir Belediyespor çok doğru yönetilen ve hedefleri büyük olan bir kulüp” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında Altay’dan renklerine bağladığı Fatih Gül, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un çok doğru yönetilen bir kulüp olduğunu söyleyen Fatih Gül, “ Geçtiğimiz sezon Altay’da şampiyonluk sevinci yaşamıştım. Daha öncede profesyonel kariyerimde toplam 4 şampiyonluğum bulunuyor. İnşallah yeni sezonda 6’ıncı şampiyonluğumu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yaşayacağım” dedi.
“ Futbola Zeytinburnu Alt Yapısında Başladım” 
1988 İstanbul doğumlu olduğunu söyleyerek Afyon kampında sözlerine başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Fatih Gül, “ Futbola 1998 yılında başladım. O yıllarda haylaz ve yaramaz bir çocuktum diyebilirim. Bende büyüdüğüm semtte sürekli sokaklarda topun peşindeydim. Aileme sağdan soldan bir çok kişi, “ Bu çocuğu futbola yazdırın” diyordu. Babamda beni futbola yazdırdı ve en azından sokaktan kurtulsun dedi. Yetenekli bir çocuktum. Zeytinburnuspor’un altyapısında futbola başladım. Zeytinburnu altyapısında futbola başladıktan 5,6 sene sonra profesyonel oldum” dedi.
“ İlk Profesyonel Şampiyonluğumu 16 Yaşında Yaşadım” 
Fatih Gül ilk profesyonel şampiyonluğunu çok erken yaşta yaşadığını dile getirerek, “20 yaşına kadar Zeytinburnu takımındaydım. 16 yaşında Zeytinburnu takımında ilk profesyonel şampiyonluğumu yaşadım. Sadece 1 maçta oynamıştım o sezon. Genelde alt yapıda maçlara çıkıyordum ancak A takımda antrenmanlarda yer alıyordum. Daha sonra 2008 yılında Boluspor’a transfer oldum. Boluspor’da 6 sene kaldım ve orada ise 5 sene forma giydim. Bir senede Kartalspor’a kiralık olarak gitmiştim. Daha sonra ise Karşıyaka’ya geldim. Ondan sonra tekrar Boluspor’a döndüm. Bir sene sonra ise Yeni Malatyaspor’un yolunu tuttum.
“ Yeni Malatyaspor’da İkinci Şampiyonluğumu Yaşadım” 
Formasını başarıyla giydiği Yeni Malatyaspor’da 2. Lig’de şampiyon olduklarını ve 1. Lig’e çıktıklarını sözlerine ekleyen Fatih Gül, “ Yeni Malatyaspor’dan ayrılmak zorunda kalmıştım. Yeni Malatyaspor’dan sonra 3. Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a transfer oldum. Çok isteyerek gitmiştim oraya. Erzurumlu olduğum için orası ağır bastı. Erzurumspor’da 3. Lig’de şampiyon olduk ve 2. Lig’e yükseldik. Yine takımda kaldım. Sonrasında yine şampiyon olduk ve 1. Lig’e yükseldik. Şampiyon olunca bizi 1. Lig’de düşünmedi yönetim. Ondan sonra Altay’a geldim. Geçtiğimiz sezonda Altay’da şampiyonluk sevinci yaşadım ve 2. Lig’den 1. Lig’e çıktık. Herhalde ayağımız gittiğimiz her yere etki ediyor. Allah nasip etti ve şampiyonluklar ardı ardına geldi. İnşallah yeni sezonda da Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluk sevinci yaşarım” ifadelerini kullandı.
“ Geçtiğimiz Sezon Maçlar Devam Ederken Menajerime Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Futbol Oynamak İstediğimi Söyledim” 
Geçtiğimiz sezonu Altay’da geçirdiğini hatırlatan Fatih Gül, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yakından takip ediyordum. Ben aslında daha sezon bitmeden burada oynamak istediğimi menajerime söyledim. Menajerime, “ Abi, Manisa Büyükşehir Belediyespor güzel ve oynanması gereken bir kulüp” dedim. Şu anda pek fazla düzenli kulüpler yok. Yani sıkıntılar var kulüplerde. Daha sonra ise Levent hocamızla görüşmüşler. Levent hocam ve yönetimde sıcak bakınca transferim gerçekleşti” dedi.
“ Takımdaki Arkadaşlarımla Dostluğumuz Eskilere Dayanıyor”
Şu anda mevcut kadroda yer alan kimseyle daha önce bir takımda oynamadığını ancak bunun önemli olmadığını sözlerine ekleyen Fatih Gül, “ Mesela Erhan Kara. Ben, Zeytinburnun’da oynarken o alt yapıda forma giyiyordu. Umut Kaya, Ufukhan, Kürşat ile eskiye dayanan dostluğumuz var.
“ Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Önü Açık”
Afyon’da şu anda adaptasyon döneminde olduklarını belirten Fatih Gül, “ Kamp çok iyi geçiyor. Arkadaşlıklarda çok iyi. Ortamı bozacak kimse yok bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor’a kendim gelmeyi çok istedim çünkü Manisa Büyükşehir Belediyespor önü açık bir kulüp. Ben, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a benzetiyorum. Hedefleri olan bir kulüp olduğu için burayı tercih ettik. İnşallah burada da o hedeflere ulaşırız” dedi.
“ Taraftarlarımızdan Büyük Destek Bekliyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Fatih Gül sözlerinin sonunda ise taraftarlardan büyük destek beklediklerini söyleyerek, “ Taraftarlarımızdan takımı desteklemelerini bekliyoruz. Onun dışında biraz sabretmeleri gerekecek. Çünkü 2. lig, 3. Lig’den biraz daha farklı bir lig. Belki biraz zor geçecek ama inşallah onların desteğiyle şampiyonluk hedefine ulaşacağız” diye konuştu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir