Başkan Ergün ve Yönetim Destekliyor, Başarılar Peş Peşe Geliyor

Türkiye Cimnastik Federasyonu Aerobik Cimnastik Cimnastlig 1. Lig 2. hafta müsabakalarında Bursa’da mükemmel derecelere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor 9-11 Yaş Grubu Cimnastik Takımı, ligin son haftasına lider olarak girdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulunun büyük destek verdiği cimnastik takımı sporcuları, Eylül ayında Denizli’de yapılacak olan üçüncü hafta maçlarında da başarılı  dereceler elde edip, Türkiye şampiyonluğu hedefine ulaşmak istiyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulunun büyük destek verdiği cimnastik takımı sporcuları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyorlar. Didem Sağlam, Ece Kovancı, Zeynep Nur Ertuğrul, Irmak Dönmez, Beril Ustabaş, Ayşe Ecrin Çırpan ve Cavit Ayberk Ayer’den oluşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, Türkiye Cimnastik Federasyonu Aerobik Cimnastik Cimnastlig 1. Lig 2. hafta müsabakalarında Bursa’da mükemmel derecelere imza atarak zirvedeki yerini korumayı başardı. 1. Lig 2. hafta müsabakalarında Bursa’da fırtına gibi eserek 47 puana ulaşan ve namağlup olarak zirvedeki yerini korumayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altın çocukları, 3. hafta müsabakalarına lider olarak girmeyi başardı.
Türkiye Şampiyonluğuna Sadece Bir Adım Kaldı 
Didem Sağlam, Ece Kovancı, Zeynep Nur Ertuğrul, Irmak Dönmez, Beril Ustabaş, Ayşe Ecrin Çırpan ve Cavit Ayberk Ayer’den oluşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, Eylül ayında Denizli’de yapılacak olan üçüncü hafta maçlarında da başarılı sonuçlara imza atıp Türkiye şampiyonluğu hedefine ulaşmak istiyor.
“Sporu Seven Başkanlarımız Başarımızda En Büyük Etken” 
Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı Antrenörü Emre Değirmenci, Denizli’de yapılacak olan üçüncü hafta maçlarına iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, “Bizlere büyük destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza Türkiye şampiyonluğunu hediye etmek istiyoruz. Şu anda 1. Lig’de 2. hafta maçları sonrasında zirvede yer almayı başardık. Eylül ayında Denizli’de yapılacak olan 3. hafta maçlarında da başarılı sonuçlara imza atarak Manisa’mızın ve kulübümüzün adını başarıyla duyurmak istiyoruz. Kulübümüzün bize sağladığı mükemmel imkanlarla çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz” diye konuştu.
1.Lig Puan Durumu 
1.Manisa Büyükşehir Belediyespor: 47
2.Manisa Spil G.S.K : 38
3.Olimpik Akademi C.S.K : 34
4.Balıkesir G.S.K : 27
5.Celal Bayar Ünv. S.K: 25
6.Erken Sanat Spor AKD. G.S.K: 21
7.Düzce G.H.S.K: 12
8.Magnet G.S.K: 12

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir