Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Sabah kuvvet ve devamlılık çalışmasıyla yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kürşat Aydın salonda ve havuzda kuvvet çalışması yaparken, Cihan Avcu ise fizyoterapist Mehmet Yıldız yönetiminde koşu ve koordinasyon çalışması yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde günde çift antrenmanla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil beyazlı temsilcimizin antrenmanı ısınma hareketleri ve düz koşuyla başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından topla dayanıklılık çalışması yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda serbest oyun ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Antrenman stretching ile sona erdi.

Kürşat Aydın Kuvvet Çalışması Yaptı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un akşam yapılan antrenmanında yer almayan Kürşat Aydın’a özel antrenman programı verildi. Kürşat Aydın takımın kamp yaptığı otelin fitness salonunda ve havuzunda kuvvet çalışması yaptı. Cihan Avcu ise fizyoterapistMehmet Yıldız gözetiminde koşu ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir