Erman Bulucu Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz’da

2018-2019 futbol sezonu öncesinde yaptığı takviyelerle iddialı bir kadro kuran TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, Altay’la sözleşmesini fesheden Erman Bulucu’yu renklerine bağladı. Kulüp başkanı Mevlüt Aktan’ın yer aldığı imza töreninde yeni kulübü Manisa Büyükşehir Belediyespor’la 2 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli defans oyuncusu, “ Hedefleri olan çok doğru bir kulübe geldiğim için mutluyum. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan Erman Bulucu’yu renklerine bağladı. Sezon başında Spor Toto 1. Lig Kulüplerinden Altay’a gelen ancak bu kulüple sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden tecrübeli defans oyuncusu bugün Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kulüp başkanı Mevlüt Aktan’la bir araya geldi ve yeni takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor’la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kariyerinde daha önce Manisaspor formasını giyen ve bu takımda da şampiyonluk sevinci yaşayan Erman Bulucu, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.
Başkan Aktan, “Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Başarılı Olacağına İnancımız Tam”
Kulüp başkanı Mevlüt Aktan, Erman Bulucu’nun imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “ Erman kalitesini ispatlamış tecrübeli bir futbolcu. Kendisi zaten Manisa’nın öz evladı. Erman’ın takıma olumlu katkıları olacaktır. Dış transferde takımımıza önemli katkılar sağlayacak isimleri bünyemize kazandırdık. Erman’ın transferi her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.
Bulucu, “İnşallah Yine Şampiyonluk Sevinci Yaşarım”
Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetiminin Altay’dan renklerine bağladığı Erman Bulucu ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “ Kendi topraklarımda forma giyeceğim için çok mutluyum. Manisa Büyükşehir Belediyespor hedefleri olan bir kulüp. Bende hedefleri olan bir takımın formasını giyeceğim için mutlu ve heyecanlıyım. Manisa Büyükşehir Belediyespor bana uzak bir camia değil. Burada benim için çok değerli insanlar var. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un adı Türkiye’nin her yerinde başarıyla anılıyor. İnşallah el birliğiyle takımımızı Spor Toto 1. Lig’e taşıyacağız” diye konuştu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir