Futbol Takımımızın Bugsaş Mesaisi Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Bugsaşspor maçının hazırlıkları bu akşam teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla başladı. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olarak çalışan Cem Özdemir ve Umut Sönmez haftanın ilk antrenmanında takımla birlikte çalıştılar.

Deplasmanda konuk olduğu Kırklarelispor’la golsüz berabere kalarak Manisa’ya 1 puanla dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Bugsaşspor ile Pazar günü Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakikanın hazırlıkları bu akşam teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla başladı. Ligin ilk 2 haftasında hanesine 4 puan yazdıran temsilcimizde sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olarak çalışan Cem Özdemir ve Umut Sönmez bu akşam yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştılar.

Antrenmanın Ana Bölümünde 7’ye 7 ve 10’a 10 Oyun Oynandı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu akşam Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yapılan antrenmanı düz koşu ve toplu, topsuz ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda 7’ye 7 oyun oyunun ardından antrenmanın son 20 dakikalık bölümünde geniş alanda 10’a 10 oyun oynandı. Antrenman stretchingile son buldu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir