Potada DEV Derbi

Türkiye Basketbol Ligi’nde sezona 2’de 2 yaparak başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Akhisar Belediyespor tarihinde ilk kez potada kozlarını paylaşacaklar. Cumartesi günü yaşanacak olan müthiş mücadelede heyecan saat 17.00’de başlayacak. Tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Türkiye Basketbol Ligi’nin en tecrübeli takımlarından biri olan Akhisar Belediyespor arasında oynanacak olan mücadele nefesleri kesecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları güçlü rakibi ile oynayacağı zorlu maç öncesinde Manisalı basketbol severlerden büyük destek bekliyor.

Potada dev derbi heyecanı 27 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Manisa Atatürk Spor Salonu’nda yaşanacak. Türkiye Basketbol Ligi’nin yeni takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Türkiye Basketbol Ligi’nin en tecrübeli takımlarından biri olan Akhisar Belediyespor, tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Sezona kendi evinde ağırladığı Yalova Belediyespor’u mağlup ederek başlayan ve ikinci hafta maçında ise deplasmanda Petkimspor’u dize getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamlarını bu hafta sonunda ise oldukça zorlu bir rakip bekliyor.

Çaylan,” Türkiye Liglerinin En Tecrübeli Takımına Karşı Mücadele Vereceğiz”

Akhisar Belediyespor’un potada bir marka ve Türkiye Basketbol Lig’nin en tecrübeli takımlarından biri olduğunu söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan, “ Sezona 2’de 2 yaparak başladık. Türkiye Liglerinin en tecrübeli takımlarından birisi olan rakibimiz Akhisar Belediyespor’da oynadığı 2 maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yaptı. Çok zor bir maç bizleri bekliyor. Mütevazi kadromuzla ligde alabileceğimiz en iyi sonuçları alarak Manisa basketbolunu başarıyla temsil etmek istiyoruz. Rakibimiz Akhisar Belediyespor ise yıllardır bu ligde başarıyla mücadele eden bir takım. Biz ise bu sene bu ligde ilk defa mücadele ediyoruz. Arada tecrübe farkının olduğu bir gerçek. Zorlu Akhisar Belediyespor maçı öncesinde tüm Manisalı basketbol severleri Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’na büyük desteğe davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Lig’de Aldığı Sonuçlar

1.hafta: Manisa Büyükşehir Belediyespor: 81 Yalova Belediyespor: 67

2.hafta: Petkimspor: 71 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 78

Akhisar Belediyespor’un Lig’de Aldığı Sonuçlar

1.hafta: Edirnespor: 74 Akhisar Belediyespor: 79

2.hafta: Akhisar Belediyespor: 100 Selçuklu Basketbol: 73

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir