Antrenman Günlüğü: 26 Ocak 2019

Profesyonel futbol takımımız, Kırklarelispor maçının hazırlıklarını bugün teknik direktörümüz Levent Devrim yönetiminde Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yarın saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda başlayacak olan zorlu 90 dakikada Kırklarelispor’u ağırlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bugün Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan ter idmanıyla tamamlandı. Bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan temsilcimizde kart cezalısı Ufukhan Bayraktar, Kırklarelispor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Hedef Mümin Özkasap Stadı’nda 8’inci Galibiyet

Şampiyonluk yolunda bu sezon Mümin Özkasap Stadı’nda oynadığı maçlarda rakiplerine mağlup olmayan ve iç sahada oynadığı 8 maçın 7’sini kazanan, sadece Tuzlaspor maçında rakibiyle golsüz berabere kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kırklarelispor engelini de kayıpsız geçip iç sahada aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemenin hesaplarını yapıyor.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir