Judo Antrenörümüz Canıtez’e Milli Görev

Kulübümüz judo antrenörü İsmail Canıtez Milli Takıma davet edildi. Canıtez, 26 Şubat-8 Mart tarihleri arasında Antalya’da Uluslararası Nazım Canca Avrupa Kupası ve Hazırlık Kampı’nda Milli Takım çatısı altında camiamızı temsil edecek.

Başarılı sporcularını Milli Takım’a gönderen kulübümüz, bu kez antrenör düzeyinde davet aldı. Başarılı judo antrenörümüz İsmail Canıtez, 26 Şubat-08 Mart tarihleri arasında Antalya’da Avrupa Judo Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Nazım Canca Avrupa Kupası ve Hazırlık Kampı’nda kulübümüzü temsil edecek.

Canıtez’in Judo Milli Takım antrenörü olarak davet edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Memiş, Canıtez’e başarı dileklerinde bulundu. Uluslararası turnuvalarda sporcularının Milli Takım forması altında mücadele ettiğini hatırlatan Memiş, “Bu kez antrenörümüzün milli takıma davet edilmesi bizleri gururlandırdı. Futbol ve voleybolun yanı sıra judoda da önemli başarılara imza atan kulübümüz, bundan sonra da bu çizgisini devam ettirecektir” dedi.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir