Kulübümüze Alt Yapıdan Taze Kan

Manisa Büyükşehir Belediyespor, alt yapısında forma giyen 2001 doğumlu genç kaleci Samet Atatoprak ile profesyonel sözleşme imzaladı. Hayallerinin gerçek olduğunu ifade eden genç kaleci, uzun yıllar Manisa Büyükşehir Belediyespor’a hizmet etmek istediğini belirterek, kendisine bu fırsatı veren kulübüne ve gelişimine katkı sağlayan antrenörlerine teşekkür etti.

Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu katıldı. Samet’in bir buçuk yıldır alt yapılarında başarıyla mücadele ettiğini ifade eden Ustamehmetoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediyespor alt yapıya büyük önem kulüpler arasında yerini almıştır. Bu anlamda Samet kardeşimiz de kulübümüz ve Türk futbolu adına gelecek vadeden oyuncularımız arasında. Alt yapıdaki hocalarımız ve yönetim kurulumuzun da onayıyla kendisiyle profesyonel sözleşme imzalıyoruz. Kulübümüz ve oyuncumuz için hayırlı olsun. Yeteneğini daha da geliştirerek önümüzdeki süreçte daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.
Kula Gençlikspor’a Teşekkür Etti
Genç kaleci Samet Atatoprak’ın Kula Gençlik ve Kültür Spor Kulübü’nden yaklaşık bir buçuk yıl önce takımlarına kazandırıldığını sözlerine ekleyen Ustamehmetoğlu, “Bu anlamda Kula Gençlikspor’a ve Mehmet Akcan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca oyuncunun kulübümüz alt yapısına kazandırılmasında emeği geçenlere ve gelişimine katkı sağlayan alt yapı hocalarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor, merkezde olduğu gibi ilçelerde de genç yetenekleri kulübümüz bünyesine kazandırarak Türk futboluna yeni yetenekleri sunmaya devam edecektir” dedi.
Hayallerim Gerçek Oldu
Kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayan 2001 doğumlu genç kaleci, hayallerinin gerçek olduğunu söyledi. Kendisine bu şansı veren Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimine teşekkür eden genç yetenek, “Burada kendimi daha da geliştirerek uzun yıllar kulübüme hizmet etmek istiyorum. İnşallah burada elde edeceğim başarılar ve sunacağım katkılarla kulübümle birlikte daha iyi yerlere geleceğim” şeklinde konuştu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir