Çocuklar Hem Spor Yapacak, Hem Stres Atacak

Çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha keyifli hale getirilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından her yıl düzenlenen yaz spor okullarında 2017 dönemi start alıyor. 20 Haziran tarihinde başlayacak olan kurslarda futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında yüzlerce çocuğa hem spor eğitimi verilecek, hem de onların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlanacak.

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında yaz okulu açan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2017 dönemi kayıtları başladı. Yıl boyunca ev, okul, kurs arasında mekik dokuyan çocukların bilgi ve becerilerini de arttıran yaz okullarında uzman eğitmenler eşliğinde futbol, basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında eğitim verilecek. Çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlayarak sporcu yetiştirmeyi de hedefleyen yaz okulları sayesinde öğrenciler, okul stresini yaz boyunca spor yaparak atacaklar.
Kayıtlar Devam Ediyor
Her yıl binlerce öğrenciye farklı branşlarda spor yapma imkanı sunun kurslara olan ilginin her yıl arttığını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı,  4 farklı branşta düzenlenecek olan yaz okullarımıza kayıtlarımız devam etmektedir. 20 Haziran tarihinde başlayacak olan kurslarımıza  basketbol, voleybol ve yüzme branşlarında kayıtlar Tarık Almış Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri’nde yapılırken, futbol kurs kayıtları ise Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde yapılıyor. Haftanın 3 günü gerçekleştirilecek olan kurslarda futbola 2005-2012 doğumlular, basketbola 2004-2010 doğumlular, yüzmeye 2003-2013 doğumlular, voleybola da 2000-2011 doğumlu çocuklarımız kayıt yaptırabiliyor” dedi.
Spora Teşvik Ediyoruz
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle toplumun tüm kesimini spora teşvik ettiklerini de dikkat çeken Elmalı, “Spora ve sporcuya her türlü desteği sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını da alıyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediyespor altında sporcularımız katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda elde ettiği dereceler de bunları ispatlıyor. 4 farklı branşta eğitim verecek olan yaz okullarımızda da geleceğin yıldızlarını keşfederek alt yapımıza dahil etmek istiyoruz. Bu anlamda çocuklardan gençlere ve kadınlara toplumun tüm kesimlerini spora teşvik ediyoruz. Manisa’mızı ve ülkemizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımıza güvenimiz tam. Bu anlamda velilerimizi çocuklarının hem boş zamanlarını verimli kullanabilmeleri, hem de onların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlamaları adına yaz okullarına kayıt yaptırmaya davet ediyorum” dedi.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir