Şampiyona Bir Altın da Kulübümüzden Geldi

Aksaray ilinde yapılan Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden ve 55 kg’da birinci olan Burak Alkan altın madalyasıyla Manisa’ya döndü. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Orkun Şıktaşlı ve Judo Şube Sorumlusu Gökmen Aytaç, Halil Onultmak Spor Tesislerinde şampiyon judocu Burak Alkan’ı karşılayarak tebrik etti, mutluluklarını paylaştı.

14-16 Temmuz tarihleri arasında Aksaray ilinde yapılan Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden Burak Alkan rakiplerine adeta minderi dar etti. Sırasıyla bir bir rakiplerini alt eden Burak Alkan önemli bir başarıya imza atarak 55 kg’da Türkiye şampiyonu oldu. Altın madalyayla Manisa’ya dönen yeşil-beyazlı judocu Burak Alkan Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Orkun Şıktaşlı, Judo Şube Sorumlusu Gökmen Aytaç ve Judo İl Temsilcisi Serhat Temür tarafından karşılandı.

Bizleri gururlandırdı
Alkan’ın şampiyonada elde ettiği derecenin kendilerini gururlandırdığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Judo Şube Sorumlusu Gökmen Aytaç,” Aksaray ilinde yapılan Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda, sporcumuz Burak Alkan elde ettiği başarıyla bizleri gururlandırdı. Sporcumuz şampiyonada birbirinden zorlu mücadelelerle 55 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu. Elde ettiği bu dereceyle sporcumuz Yunanistan’ın Selanik şehrinde yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi ve kulübümüzü temsil etmeye hak kazandı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak sporcumuza desteklerimiz devam edecektir. İnanıyoruz ki sporcumuz Mert Şişmanlar gibi o da bizleri Avrupa arenasında başarıyla temsil edecektir. Sporcumuzu yetiştiren antrenörlerimiz Fatih Akcan ve İsmail Canıtez’ı tebrik ediyorum” dedi.

Bir çok başarıya imza attı
Yeşil-beyazlı judocunun genç yaşına rağmen birçok şampiyonada güzel sonuçlar elde ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Fatih Akçan,”  Sporcumuz bu sene içerisinde yapılan Anadolu Yıldızlar Türkiye Ligi Finallerinde şampiyon oldu. Bunun yanı sıra Ortaokullar Türkiye Şampiyonasında da birinci oldu. Son olarak da Aksaray ilinde yapılan Türkiye Judo Şampiyonası’nda 55 kg’da birinci olarak önemli bir başarıya imza attı. Başarılı judocumuz Yunanistan’ın Selanik şehrinde yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi ve kulübümüzü temsil edecektir” dedi.

Balkanlarda başarı sözü
Elde ettiği derece sonrası mutluluğunu paylaşan şampiyon judocu Burak Alkan, 29-30 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan’ın Selanik şehrinde yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda da başarı sözü verdi.

Büyükşehir altınla ödüllendirdi
Aksaray ilinde yapılan Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden ve 55 kg’da birinci olan Burak Alkan’a bir ödül de Büyükşehir Belediyespor Kulübünden geldi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü başarılı judocuyu altınla ödüllendirdi.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir