Grandmedical İle Sağlık Protokolü İmzalandı

MANİSA Büyükşehir Belediyespor, Grandmedical Hospital ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmzalanan sponsorluk anlaşmasına göre Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tüm branşlarındaki sporcuların sağlık alanındaki ihtiyaçlarının Grandmedical Hospital tarafından karşılanacağı belirtildi.

Grandmedical Hospital’da imzalanan sponsorluk anlaşmasına, Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar ile birlikte Hastane Başhekimi Mümtaz Kahya katıldı. Grandmedical Hospital Başhekimi Mümtaz Kahya, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’a destek olmaya her daim hazır olduklarını belirten Kahya, “Grandmedical ailesi olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcularına, teknik heyet ve çalışanlarına sağlık anlamında sponsor olmak amacıyla bu protokolü imzalıyoruz. Sağlık ihtiyaçlarında destek olmak için 24 saat yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Bu destekle, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tüm branşlarından başarılar bekliyoruz. Bu başarılar karşısında biz de vereceğimiz emeklerin karşılığını almaktan sevinç duyacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor’dan Teşekkür
Grandmedical Hospital ile imzalanan sponsorluk anlaşmasından dolayı hastane yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, “Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak Grandmedical ile sağlık sponsorluğu anlaşması için bir aradayız. Tüm branşlarda gerek sporcularımız, teknik heyetimiz ve çalışanlarımız anlamında bize hizmet verecekler. Grandmedical geçmiş yıllarda da takımımızın sponsoruydu. Bu birliktelik devam ediyor. Grandmedical grubuna ve Başhekimi Mümtaz Kahya’ya sponsorluktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir