Futbol Takımımız Büyük Önder’i Unutmadı

Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında unutmadı. Teknik heyet ve futbolcularımız bugün yapılan antrenmana üzerinde Atatürk’ün resminin yer aldığı tişörtlerle çıktı.

Futbol Takımımız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 79’uncu yılında unutmadı. Bugün saat 14.00’de gerçekleştirilen antrenmana üzerinde Atatürk’ün resminin olduğu tişörtlerle çıkan teknik heyet ve futbolcularımız, antrenman öncesinde Türk Bayrağı açtı. Takım Kaptanımız Ali Öztürk yaptığı açıklama, “Bugün devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79.’cü yıldönümü. Kendisini rahmetle, sevgiyle ve saygıyla anıyoruz. Bize armağan ettiği bu kutlu devleti en güzel şekilde yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Pazar günü Bergama ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili de konuşan Öztürk, “Şu an iyi giden bir performansımız var. Sezona kötü başlamıştık ancak son dönemde elde ettiğimiz galibiyetlerle gerçek gücümüzü yansıtmaya başladık. Biz her maça tek tek bakıyoruz. Bizim amacımız 9’da 9 değil birde bir yapmak. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını daha da açmak istiyoruz” dedi.

Kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan’da, yaptığı açıklamada Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle andıklarını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefte yürümeye devam edeceklerini dile getiren Aktan, Büyük Önderimizin “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü kendimize görev edindik. Bize armağan ettiği bu ülkenin, sporcularını da Atatürk’ün izinde yetiştirmeye devam edeceğiz. O’nun sayesinde buradayız. Devletimizin kurucusu Atatürk’ü minnet ve şükranla anıyoruz” şeklinde konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şu an itibariyle bütün branşlarda iyi gittiğini dile getiren Aktan, “Biliyorsunuz futbolda 8 haftadır kaybetmiyoruz. Bunu devam ettirme amacındayız. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız da bizim gibi şampiyonluğa inanıyorlar. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkını daha da açmak istiyoruz” dedi. Voleybol ve basketbolda da istedikleri sonuçları aldıklarını ifade eden Aktan, “Bütün branşlarda iyi gidiyoruz. İnşallah bu sene bizim yılımız olacak” şeklinde konuştu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir