Potada Manisa Büyükşehir Belediyespor Mucizesi

Türkiye’de basketbol camiası Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımının başarısını konuşuyor.  Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün büyük desteği, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetimin özverili çalışmalarıyla mücadele verdiği  tüm spor branşlarında başarıdan başarıya koşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da,  Erkek Basketbol Takımı son anda lige katılmasına rağmen bitime 2 hafta kala ligi  zirvede bitirmeyi garantiledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, adeta bir mucizeye imza attı. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde B Grubunda mücadele veren dev adamlarımız bitime 2 hafta kala grup birinciliğini garantileyerek Türkiye’de 5 -6 gün içerisinde kurulan bir takım olarak yaşadığı bu başarıyla gönülleri fethetti. Sporun içerisinden gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün büyük destekleri, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetimin bitmek bilmeyen çalışma azmiyle mücadele verdiği tüm spor branşlarında başarıdan başarıya koşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, potada da bitime 2 hafta kala grup birinciliğini ilan ederek play-off grubuna kalmayı başardı.

Başkan Aktan, “ Son Anda Kurduğumuz Takım Grup Birincisi Olmayı Başardı”

Ligin bitimine 2 hafta kala grup birinciliğini garantileyen Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımını kutlayan kulüp başkanı Mevlüt Aktan, “ Sezon başında 2017 yılının 29 Ağustos tarihinde baş antrenörümüz Ceyhun Cabadak’ı takımın başına getirdik. Daha sonra ise 5 Eylül tarihine kadar yaklaşık 5-6 gün içerisinde gecemizi gündüzümüze katarak yeni sezonda mücadele vereceğimiz kadroyu ortaya çıkardık. 5-6 günde kurduğumuz basketbol takımımız, 4 Kasım tarihinde ilk maçına çıktı. Kısa sürede kaynaşan ve yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan takımımız sezonu zirvede bitirmeyi başardı. Tüm basketbolcularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

“ Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Bizlere Pozitif Enerji Veriyor”

Spora ve sporcuya büyük destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendilerine de pozitif enerji verdiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, “ Sezon başında tüm takımlar kadrolarını oluştururken biz ise henüz lige katılmaya bile tam olarak karar vermemiştik.  Takımların transfer çalışmalarını tamamladığı günlerde ise biz, baş antrenörümüz Ceyhun Cabadak ile yeni anlaşmaya varmıştık. O dönemde sınırlı sayıdaki oyuncu havuzundan Ceyhun hocamız ve ekibimizin başarılı çalışmalarıyla, kaliteli ve karakterli isimleri takıma kazandırmayı başardık” dedi.

“ Hedefimiz 1. Lig Hedefine Ulaşmak”

Potada grup birinciliğini garantilediklerini ancak henüz daha yolun başında olduklarını sözlerine ekleyen başkan Mevlüt Aktan, “ Basketbol takımımızdan şimdi play-off maçlarında bizlere büyük bir sevinç yaşatıp 1. Lig hedefine ulaşmalarını bekliyoruz.  Dediğim gibi henüz yolun daha başındayız. Lig maçlarının sona ermesinin ardından başlayacak olan zorlu play-off maçlarında da takımımıza güvenimiz tam. Hedefimiz yeni sezonda Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele etmek” ifadelerini kullandı.

Cabadak, “ Henüz İlk Hedefimize Ulaştık”

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı’nda baş antrenör Ceyhun Çabadak ise henüz ilk hedeflerine ulaştıklarını söyleyerek, “ İlk hedefimize ulaştık ancak bundan sonra esas sezonun can alıcı kısmına geldik. Dediğim gibi ilk hedefe ulaştık. Başardığımız çok önemli bir şey yok. Bundan sonra yapacaklarımız önemli. Son anda kurulmuş bir takım olmamıza rağmen çok iyi çalıştık. Sayın belediye başkanımız Cengiz Ergün’ün, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan’ın, asbaşkanımız Orkun Şıktaşlı ve yönetim kurulumuzun büyük desteklerini aldık ve takımı istenilen noktaya getirdik. Şimdi ki hedefimiz ise play-off maçlarında da başarılı olup  bir üst lige yükselmek” diye konuştu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir