Dev Adamlarımız Bolu Deplasmanında Rövanşı Almanın Peşinde

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde B grubunda bitime 2 hafta kala sezonu lider olarak bitirmeyi garantileyen Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, yarın saat 13.00’de başlayacak olan maçta Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda tek yenilgisini Boluspor karşısında 64-73’lük skorla alan temsilcimiz kendi evinde kendisine tek yenilgisini tattıran rakibinden rövanşı almanın hesaplarını yapıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçların ardından bitime 2 hafta kala normal sezonu 1. olarak bitirmeyi garantilemişti. Yarın saat 13.00’de Bolu deplasmanında Karaçayır Spor Salonu’nda Bolu Spor ile kozlarını paylaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, bugün Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı teknik ve taktik çalışmasıyla hazırlıklarını tamamladı. Bugün öğle saatlerinde hava yoluyla İstanbul’a giden ve daha sonra kara yoluyla Bolu’ya geçerek kampa giren dev adamlarımızda eksik bulunmuyor.
Cabadak, “ Kalan Son İki Maçımızı Kazanıp Normal Sezonu Tamamlamak İstiyoruz” 
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı baş antrenörü Ceyhun Cabadak, “ Ligde normal sezonda kalan son iki maçımızı kazanmak istiyoruz. Ligin ilk yarısında kendi evimizde konuk ettiğimiz maçta rakibimize 64-73 mağlup olmuştuk. Bu maçı kazanıp bize kendi evimizde tek yenilgimizi tattıran rakibimizden rövanşı almak istiyoruz. Normal sezonun sona ermesinin ardından tamamen play-off maçlarına konsantre olacağız” diye konuştu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir