Başkanlık Koltuğunda İlk Heyecan İlk Şampiyonluk

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, başkanlık koltuğuna oturduğu ilk yıl şampiyonluk sevinci yaşadı. Takımının mutlu sona ulaşabilmesi için adeta Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kamp kuran başkan Mevlüt Aktan’da verdiği emeğin karşılığını almanın sevinci ve gururuyla 2017-2018 futbol sezonunu mutlu bir şekilde kapattı.

Şampiyonluklar kolay kazanılmıyor, kolay yaşanmıyor. Bu hedefe ulaşmak için yorulmak gerek, emek vermek gerek,  ter dökmek gerek. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da  Başkan Mevlüt Aktan’da bunu yaptı. Yoruldu,  emek verdi, ter döktü. 6 Haziran 2017 tarihinde Manisa Büyükşehir Belediyespor’da başkanlık koltuğuna oturan başkan Mevlüt Aktan başkanlık koltuğuna oturduğu ilk gün, “ Bayrağı devraldığımız noktadan daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz” açıklamasını yaptı.
Verdiği Sözü Tuttu 
‘Bayrağı devraldığımız noktadan daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz’ açıklamasını yapan başkan Mevlüt Aktan,  verdiği sözü tutmanın gururunu ve sevincini yaşadı.  Gecesini gündüzüne kattı başkan Mevlüt Aktan. Sabah erken saatlerde geldiği Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gece geç saatlerde çıktı.  Takım nerede ise o da orada oldu. Sezon başı kampında takımının yanından hiç ayrılmadı. Başkan Mevlüt Aktan, kısacası şampiyonluk için büyük bir özveriyle çalıştı.
“Bir Sevgi Takımı Oluşturduk” 
Başarıya ulaşmalarında ki en büyük etkenin takım içerisindeki birlik ve beraberliğin olduğunu söyleyen başkan Mevlüt Aktan, “ Sezon başında şampiyonluk için yola çıkarken bir sevgi takımı oluşturduk. Yaptığımız transferlerin sadece saha içerisindeki performanslarına bakmadık. Çünkü aile ortamı bizim için çok önemliydi. Takıma kazandıracağımız futbolcuların karakter yapısı da bizim için çok önemliydi. Buna büyük önem verdik. Teknik Direktörümüz Levent Devrim önderliğinde oluşturduğumuz scout ekibimizle birlikte takıma kazandıracağımız isimler konusunda ince eleyip, sık dokuduk ve ortak kararla yönetim kurulumuzla birlikte transferlerimizi yaptık” diye konuştu.
“Siyaseti Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Uzak Tutmak İstiyoruz”  
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni sezonda ki hedefleriyle ilgilide açıklamalarda bulunan başkan Mevlüt Aktan, “ Bu takım her zaman iddialı olacak. Spor adına güzel şeyler yapmak istiyoruz. Manisalı insanlarımızı kazanmak istiyoruz. Bunun için şirketleşmeye gideceğiz. Siyaseti kulübümüzden uzak tutmak istiyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü tüm Manisalıların kulübüdür. Dediğim gibi şirketleşmeye gideceğiz. Rengimiz ve armamızda değişecek” diye konuştu.
“Teknik Direktörümüz Levent Devrim, Çalışkan ve Disiplinli Bir Teknik Direktör” 
Bu sezon yaşadıkları şampiyonluğun en büyük mimarlarından birinin de Teknik Direktör Levent Devrim olduğunu dile getiren başkan Mevlüt Aktan, “ Levent hocamız ile geçtiğimiz sezon anlaşmaya varmıştık. Takıma sonradan katılmasına rağmen sezon sonunda bizi play-off hedefine ulaştırmayı başardı. Sezon başında da hiç düşünmeden hocamızla yola devam etme kararı aldık. Levent hocamız disiplinli ve çalışmayı çok seven bir insan. Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ailesi gibi gördü. Takımın başarısı için büyük mesai harcadı. Ailesinden çok takımına zaman ayırdı. İnşallah kendisiyle ve ekibiyle uzun yıllar beraber çalışırız” dedi.
“Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’le Sürekli İstişare Halinde Olduk” 
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan sözlerinin sonunda ise, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, spora ve sporcuya verdiği desteğin yanı sıra tesisleşme adına da çok önemli yatırımlar yaptı. Kendisiyle sürekli istişare halinde olduk. Her zaman fikirlerini aldık. Başkanlık koltuğunu oturduğum gün ilk gün bayrağı devraldığımız noktadan daha ileriye taşımak için mücadele edeceğimizin sözünü vermiştik. Bu sözü tuttuğumuz için çok mutluyuz” dedi.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir