Şensoy, “Umudumun Bittiği Yerde İnadım Başlar”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferlerinden Zafer Şensoy, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Çok inatçı ve pes etmeyen bir yapısının olduğunu söyleyen Şensoy, “ Umudumun bittiği yerde inadım başlar. Bende çok inatçı olduğum için saha içinde her pozisyonu kovalarım. Oyun zekama güvenirim. Bazı şeyleri çabuk çözerim” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında İstanbulspor’dan renklerine bağladığı sol kanat oyuncusu Zafer Şensoy, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Futbola henüz 8 yaşında İstanbul takımlarından Güngören’in yaz futbol okulunda başladığını söyleyen Zafer Şensoy, “ Ailemde futbol oynayan yok, ancak ailece futbola büyük tutkumuz var.1990 doğumluyum. Futbola henüz 8 yaşında semtimin takımı Güngörenspor’un alt yapısında başladım. Her çocuk gibi günlerim sokak aralarında futbol oynayarak geçiyordu. Bir gün babam beni kolumdan tutup Güngörenspor’un yaz futbol okuluna götürdü. Çıktığım ilk antrenmanda beğenildim. Güngörenspor’da 6 yıl futbol oynadıktan sonra Sivasspor’a transfer oldum ve profesyonel olarak imza attım. Sivaspor’da A takımda forma şansı bulamadım, sadece idmanlara çıktım.  Sivasspor’da genelde PAF takımının formasını giydim. Daha sonra Sivasspor’un pilot takımı Anadolu Üsküdarspor’a kiralandım. 4- 5 sezon bu kulüpte forma giydikten sonra çeşitli takımlarda forma giydim ve daha sonra İstanbulspor maceram başladı. 3,5 sezon İstanbulspor’un başarısı için ter döktükten sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor’a geldim” dedi.
“Ailem Tam Bir Futbol Tutkunu”
Ailesinde kendisinden başka futbol oynayan kimsenin olmadığını dile getiren Zafer Şensoy, “ Ancak ailem tam bir futbol tutkunu. Yani ailece futbola aşığız. Ailem benim oynadığım tüm takımları yakından takip eder. Şu anda babam beni sürekli arayıp, “ Şöyle olmuş, böyle olmuş. Sizin gruptan şu takım şu futbolcuyu almış” der. Sürekli yakın takip halindeler yani.
“Manisa Büyükşehir Belediyespor’a Gelmemde Büyük Emekleri Oldu”
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hiç yabancılık çekmediğini de söyleyen Zafer Şensoy, “ Burada İstanbulspor’dan eski takım arkadaşlarım vardı. Kürşat abi var, Oğuzhan Yazıcı var, Ersel var. Onların çok büyük emeği oldu benim Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gelmemde. Çok olumlu şeyler söylediler. Burası bir aile kulübü, burada samimiyet var, dostluk var. Zaten buraya geldiğinde bunu daha iyi anlayacaksın dediler. Gerçekten burada çok iyi bir ortamla karşılaştım. Daha önce forma giydiğim kulüplerde İstanbulspor’da bu ortamı yakaladık orda da başarı geldi zaten. Bu senede burada bu başarının geleceğine inanıyorum” dedi.
“İnşallah Şampiyonluk Hedefine Ulaşacağız”
Sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşmak istediklerini ifade eden Şensoy, “Bu sene yapılan transfer zaten bizim şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi olduğumuzu gösterdi. İnşallah şampiyon olacağız. Taraftarlarımız bizi desteklesinler. Biz şampiyonluk için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız” dedi.
“ Genelde Evde Vakit Geçirmeyi Severim”
Özel hayatı ile ilgile de açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor’unr yeni transferlerinden Zafer Şensoy, “ Futbol dışında film izlemeyi çok severim. Genelde arkadaşlarımla vakit geçiririm. Samimi arkadaşlarım gelirler, giderler. Onun dışında playstation ve bilgisayar oyunları oynarım. Genelde evde geçiririm vaktimi” dedi.
“Levent Devrim Hocamın İsmini Çok Duydum”
Şu anda Manisa Büyükşehir Belediyespor camiasında olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Zafer Şensoy, “ Takım içinde müthiş bir arkadaşlık ortamı var. Levent hocamızın ismini çok duydum. Levent hocamla İlk kez çalışacağım. Şu anda oyunculara yaklaşımı çok güzel. Çok babacan tavırları, esprili yaklaşımları var. Kendisinde doğrudan samimiyeti hissedebiliyorsunuz. Sonuna kadar güvenebilirsiniz.  O tarz bir izlenim aldım Levent hocamızdan. Aynı şekilde  Mevlüt başkanımızda çok babacan yapıda bir insan. Gerçekten anlattıkları gibi. Başkanımızda sağ olsun benim transferimin gerçekleşmesinde elinden geleni yaptı” dedi.
“Oyun Zekama Çok Güvenirim”
Çok inatçı ve pes etmeyen bir yapısının olduğunu söyleyerek sözlerine son noktayı koyan Zafer Şensoy, “ Beni izleyenler çok koştuğumu söylerler. Çok inatçı ve pes etmeyen bir yapım var. Zaten bizim Karadenizlilerin bir lafı vardır, “ Umudumuzun bittiği yerde İnadımız başlar”. Gerçekten de öyle. Benimde umudumun bittiği yerde inadım başlar. Bende çok inatçı olduğum için çok kovalarım. Yani her türlü pozisyonu kovalarım. En büyük özelliklerimden biri bu. Oyun zekama çok güvenirim. Bazı şeyleri çabuk çözerim” ifadelerini kullandı.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir