Devrim, “Zor Bir Maç Bizleri Bekliyor”

Yarın kendi evinde hafta içi mesaisinde Mümin Özkasap Stadı’nda en yakın rakibi Düzcespor ile kozlarını paylaşacak olan Lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, “ Bize en yakın rakiple oynayacağız. Kazandığımız takdirde büyük avantaj elde edeceğiz. Önemli ve zor bir maç bizleri bekliyor” dedi.

Ligin ikinci yarısına Yomraspor beraberliğiyle başladıktan sonra Kemerspor 2003, Orhangazi Belediyespor ve Erzin Belediyespor galibiyetleriyle 3’te 3 yapan ve 9 puan toplayan şampiyonluğun en güçlü adayı Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler yarın Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan Düzcespor maçına çevrildi. Zorlu maç öncesinde temkinli olan Teknik Direktör Levent Devrim, önemli bir rakibe karşı mücadele vereceklerini söyledi.
“ İsmail Ve Ufukhan’ın Yerine Forma Giyecek Olan İsimler En Az Onlar Kadar Görevlerini Yerine Getireceklerdir” 
Yarın kendi sahalarında konuk edecekleri Düzcespor maçını kazandıkları takdirde önemli bir avantaj elde edeceklerini söyleyen Teknik Direktör Levent Devrim, “ Son üç maçta aldığımız 9 puan var. Onun güveni var şu anda takımda. Form olarak fizik olarak bir çıkışımız var. Şimdi Çarşamba günü oynayacağımız bir Düzcespor maçı var. Aramızda 9 puan fark bulunuyor. Bize en yakın olan takım. Şu anda takımda iki eksiğimiz var. İsmail Köse ve Ufukhan Bayraktar cezalı oldukları için forma giyemeyecekler. Onların yerine forma giyecek olan arkadaşlarımız en az onlar kadar görevlerini yerlerine getireceklerdir” dedi.
“ Ligi Şekillendirme Adına Önemli Bir Maç Olacak” 
Teknik Direktör Levent Devrim sözlerinin sonunda ise, “ Önemli bir maç, zor bir maç bizleri bekliyor. Dediğim gibi bize en yakın rakiple oynayacağız. Kazandığımız takdirde çok önemli bir avantaj elde edeceğiz. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Durumumuz iyi, moralimiz iyi. Maça kadar en iyi konsantreyle hazır olacağız. Kazanıp Düzce ile puan farkını en üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Bundan sonra ki haftalarda daha güvenli oynayabilmek ve ligi şekillendirmek adına bizim için önemli bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir