Devrim, “Moralli Bir Takıma Karşı Oynayacağız”

Cumartesi günü saat 16.30’da deplasmanda konuk olacağı Kırklareli maçının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim, moralli bir takıma karşı mücadele vereceklerini söyledi. Hedeflerinin bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “ Ben oyuncularımın iyi niyetlerinden son derece memnunum. Biz, içeride ve dışarıda kendi oyun anlayışımızla sahada olacağız” dedi.

Mümin Özkasap Stadı’nda konuk ettiği Zonguldak Kömürspor maçını kazanarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona iyi bir başlangıç yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Kırklarelispor ile deplasmanda oynanacak olan maç öncesinde geri sayım başladı. Zonguldak Kömürspor maçında futbolcularının ortaya koydukları mücadeleden genel anlamda memnun olduğunu söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “ Takımlar tam olarak lige hazır değiller. Zor bir maçın bizleri beklediğini biliyorduk. Gerek bizim grupta, gerekse diğer grupta alınan skorlara baktığınız zaman bu tezimizde doğru çıktı. Zor bir maç oynadık. Zannediyorum yaz döneminin en sıcak gününe geldi maçımız. Çok olağanüstü bir hava şartları vardı, sıcaklık anlamında. Futbolcularım 1-0 yenik duruma düştükten sonra çok önemli bir karakter gösterdiler. Tempoyu yükselttiler, topu daha fazla yere indirmeye başladılar. İstediğimiz gibi oynamaya başladık ve maçtan da iyi bir skorla ayrıldık” diye konuştu.

“Sakatlığı Bulunan Futbolcularımızın İyileşmesiyle Daha Kaliteli Bir Kadroya Sahip Olacağız”

Takımda sakat futbolcularının da bulunduğunu dile getiren teknik direktör Levent Devrim, “ Cem Özdemir ve Umut Sönmez, Kürşat Aydın ve Cihan Avcu’dan şu anda faydalanamıyoruz. Bu futbolcularımız aramıza katıldıkları zaman daha kaliteli bir kadroya sahip olacağız. Takım olarak iyi oyunumuzu da geliştirmemiz gerekiyor. Daha eksiklerimiz çok.  Ben oyuncularımın iyi niyetlerinden son derece memnunum” dedi.

“Deplasmanda 3-1 Kazanan Bir Takıma Karşı Oynayacağız”

Cumartesi günü deplasmanda konuk olacakları Kırklarelirspor’un moralli bir takım olduğunu söyleyerek sözlerini tamamlayan teknik direktör Levent Devrim, “ Deplasmanda morali yüksek olan takıma karşı oynayacağız. Rakibimiz sezona deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek başladı. Rakibimizi ilk maçında izlettirdik. Manisa Büyükşehir Belediyespor, içeride, dışarıda kendi oyun anlayışıyla sahada olacak. Biz kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıttığımız zaman, o coşkumuzu ve enerjimizi sahaya yansıttığımız zaman sıkıntı yaşamıyoruz zaten. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir