Manisa BBSK Basketbol Şubesi’nden Altyapı Hamlesi

Manisa BBSK Basketbol Altyapısı yeni sezona altyapıda da ciddi ve sürdürülebilir bir projeyle başladı. Altyapı Koordinatörü olarak Ekrem Öztürk ile anlaşmaya varılırken, Antrenörler Ercan Güngörmez ve Furkan Temizkan ile de anlaşma sağlanarak yeni yapılanmaya start verildi.

A takım düzeyinde Basketbol Süper Ligi’ne çıkmayı hedefleyen Manisa BBSK Basketbol Takımı, altyapıya da önemli yatırım yaptı. Altyapı Koordinatörü olarak Ekrem Öztürk ile anlaşmaya varan kulüp, antrenörler Ercan Güngörmez ve Furkan Temizkan ile de anlaşma sağladı. Manisa’yı tam anlamıyla spor şehri yapacak altyapı hamlesi ile hedef sadece yurt içinde değil uluslararası düzeyde sporcular yetiştirmek olarak belirlendi.

Bora Çaylan, “Devamlılığı olan bir kulüp bizim en büyük hedefimiz”

Manisa BBSK Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan düzenlenen basın toplantısında, “Manisa’ya bir Süper Lig takımı kazandırmanın sağlam temellerden geçtiğinin farkındalığıyla değerli hocalarımızla masaya oturduk. Bu temellerin üzerinde devamlılığı olan bir kulüp bizim en büyük hedefimiz” açıklamalarında bulundu.

Nihat Mala “Güçlü bir sistemin inşa edildiği, sağlam bir altyapı”

Kulüp Genel Menajeri Nihat Mala ise; “Geçmiş deneyim ve tecrübelerimin bana gösterdiği en önemli kilometre taşı ‘Güçlü bir sistemin inşa edildiği, sağlam bir altyapı.’ Bu hamlemizle Manisa Basketboluna sadece A takım olarak değil aynı zamanda altyapı olarak da lokomotif bir kulüp olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Uzun ömürlü bir başarıyı inşa etmek için buradayız”

Altyapı Koordinatörü olarak göreve gelen Ekrem Öztürk, “Bu sezon A Takımdaki BSL hedefimizin farkındayız. O güne yakışır bir altyapı organizasyonu hazırlama yolunda ciddi adımlar atarak uzun ömürlü bir başarıyı inşa etmek için buradayız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir