Dev Adamlar, Ege Derbisine Sıkı Hazırlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımız, Türkiye Basketbol Ligi’nde 24’ncü haftanın kapanış maçında Ege Derbisinde İzmir temsilcisi Bornova Belediye Karşıyaka’nın konuğu olacak. Takımımız 28 Mart Pazartesi günü saat 17.00’de oynayacağı maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Türkiye Basketbol Ligi 24’üncü hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımız, Bornova Belediye Karşıyaka deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Tarık Almış Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde güne şut antrenmanı ile başlandı. Ardından antrenmanda hücum ve savunma setleri üzerinde duruldu. Yeni transferlerden Jack Pagenkopf da antrenmanda yer alarak takımla birlikte çalıştı. Temsilcimiz rakibiyle bu sezon rakibiyle iki kez karşı karşıya geldi. İki karşılaşmadan da yeşil-beyazlı temsilcimiz galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından da yayınlanacak

Karşılaşma 28 Mart Pazartesi günü saat 17.00’de İzmir’de oynanacak. Ligde zirve yolunda kritik öneme sahip mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından da yayınlanacak.

“Mücadele gücü çok yüksek bir ligde oynuyoruz”

Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, “İç ve dış saha fark etmeksizin üst üste aldığımız galibiyetler sonrasında liderlik koltuğunu aldık. Önümüzde 7 maç kaldı. Bu maçlarımızı da kazanıp, Süper Lige doğrudan çıkmak istiyoruz. Mücadele gücü çok yüksek bir ligde oynuyoruz. Bu yüzden hiç gevşememek ve konsantrasyonu kaybetmemek gerekiyor. Takım olarak büyük ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir