Büyükşehir, Genç Pasörünü Bırakmadı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, iç transferde başarılı pasör Duygu Ertaş ile sözleşme yeniledi. Yeşil beyazlı kulüpte 3’ncü sezonunu geçireceğini belirten genç oyuncu, takımda kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.

2017-2018 sezonu takımını oluşturmak için harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, iç transferde geçtiğimiz sezonun başarılı isimlerinden genç pasör Duygu Ertaş ile sözleşme yeniledi. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle Duygu Ertaş, kendisini 1 yıllığına yeşil beyazlı ekibe bağlayan kontratı imzaladı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Duygu Ertaş, geçen sezon takımın play off yarı finallerinde Sultanlar Ligi kapısından döndüğünü hatırlatarak önümüzdeki sezon bu hedefe ulaşacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.
Büyükşehir’de 3’ncü Sezonu Olacak
İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde voleybola başlayan 1996 doğumlu Duygu Ertaş, kısa süre Işıkkent’te oynadıktan sonra Galatasaray’a transfer oldu ve burada dört yıl geçirdi. Genç oyuncu 1 sezon da Seramiksan forması giydi. 2015-2016 sezonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yolunu tutan başarılı oyuncu, geçen sezon sergilediği performansla bu yılki kadroda da kendine yer buldu.

YAZAN: Admin

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir